Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

forma 1 időmérő

Már csak öt verseny van hátra a 2021-es F1-es szezonból a versenynaptár következő. Forma-1 Világbajnokság 2021 menetrend.


Forma 1 Motorsport Com Hirek Hamilton Hamilton Monster Trucks Motorsport

Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

. Alpine - 137 pont 6. A vizsgálatot Katel nyomozó vezeti az igazságügyi orvosszakértő pedig egykori szerelme Maxime. Kihajtott a bokszból és rögtön az első körben gyorsabb volt mint bárki. A férfi hosszú évek után most tért vissza szülővárosába távolléte során Katel hozzáment egykori szerelme apjához.

Forma-1 Brazil Nagydíj - Hamilton nyerte az időmérő edzést. Teljességgel hasztalannak nevezte Sebastian Vettel a Forma1 jelenleg használt erőforrás-technológiáját és figyelmeztetett. A világbajnoki pontversenyben nyolcpontos lemaradással második helyen álló 23 éves pilótának ez az idei hatodik és pályafutása kilencedik pole pozíciója. Forma-1 Katari Nagydíj - Hamilton a pole pozícióban.

Motorcseréje után a komplett mezőnyt felülmúlta Lewis Hamilton a Forma-1-es Sao Pauló-i Nagydíj időmérő edzésén. Max Verstappen rajtelsőségét hozta a Forma-1-es Amerikai Nagydíj időmérő edzése így a Red Bull hollandja idén kilencedjére pályafutása során. A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprintfutamon ő rajtolhat majd az élről. Forma 1 2017 Ausztrál Nagydíj Ídőmérő.

Úszó-Eb Forma-1 Juventus Barcelona Chelsea és manchesteri szuperrangadó - sport a tévében Infostart MTI 2021. Bemutatták Szaúd-Arábia F1-es pályáját. Akár 15000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében max.

0924 A szombathoz méltóan gazdag a kínálat mutatjuk. A második leggyorsabb kört Valtteri Bottas futotta meg. Az első hármas nyilatkozata. Mercedes - 5465 pont 2.

A valaha volt leggyorsabb és egyben a leghosszabb utcai pályaként mutatták be a Forma1-ben idén debütáló Szaúd-arábiai Nagydíj helyszínének vonalvezetését. Miután Max Verstappen elhibázta utolsó gyors körét Lewis Hamilton szerezte meg a rajtelsőséget Szaúd-Arábiában ellenfele pedig csak harmadik lett. Max Verstappen futotta meg a leggyorsabb kört a Szaúd-arábiai Nagydíj utolsó szabadedzésén másodikként pedig a bajnoki rivális Lewis Hamilton végzett aki azonban a keményebb keverékeken érte el legjobbját. Borús időben 15 fokos levegő- és 25 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét az idei év 19.

élő eredmények versenyek eredményei időmérő edzések köridők. Időmérő edzése Interlagosban a 2021-es Forma-1-es Sao Pauló. A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Katari Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről. A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a.

Red Bull - 5415 pont 3. Ferrari - 2975 pont 4. A leggyorsabb utcai helyszín lesz. A Forma2-esek első sprintversenye után az.

Másodikként csapattársa a finn Valtteri Bottas végzett a. Másodikként csapattársa a finn Valtteri Bottas végzett a harmadik-negyedik helyen pedig a Ferrari párosa Carlos Sainz Jr. Az egyik tartályban megdöbbenve fedezik fel Ronald Mathis az egyik tulajdonos holttestét. 1 day agoVerstappen volt a leggyorsabb az időmérő előtt.

M4 Sport HD 20211120 1500 Forma-1 Időmérő edzés Forma-1 Időmérő edzés ÉLŐ. Ezen a héten Mexikóba látogat a Forma-1 mezőnye így az USA Nagydíj után újabb esti program következik a világbajnoki címért folyó harc pedig továbbra is rendkívül kiélezett. 22 hours agoF1 Hírek Forma1. Forma-1 közvetítés ma live stream online.

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprintfutamon ő rajtolhat majd az élről. AlphaTauri - 112 pont. McLaren - 258 pont 5. Ha túl lassan változtat a sorozat a halálos ítéletét írhatja alá.


Pin On Car Business Cars


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Amg Lewis Hamilton


Hamilton Majdnem Kiesett De Oriasi Elonnyel Lett Ove A Pole Vettel Osszetorte A Ferrarit Az Orosz Idomeron Racing Motorsport Mercedes


F1 Alonso Kiult Napozni Az Idomero Helyett Majd Felallt A Forma 1 Formula 1 Podium Photo


Kozzeteve Itt Forma 1


2019 Forma 1 Francia Nagydij Idomero Edzes Tyc Mercedes Racing

Posting Komentar untuk "forma 1 időmérő"